keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Loppuväsy

Kuten useissa taloprojekteissa, tässäkin tuli vähän loppuväsy. Ei oo jaksettu enää kuvata. Ei oo jaksettu enää päivittää blogia. Ei oo jaksettu pitää kirjanpitoa ajan tasalla. Sen sijaan on nakerreltu autotallia, siivottu, siivottu ja siivottu, sisällä ja ulkona, tehty puuhommia, kuskattu eväitä raksalle ja roskia kaatopaikalle. Ja ykskaks kaikki alkaaki olla valmista. Tai ainaki lähes... Autotallista puuttuu vielä ovi, väliseinä ja sähköt. Niin ja puhallusvillat, rännit ja kourut. Mutta ne ehtii myöhemminki. Talo sen sijaan on muutamaa lamppua ja keittiön välitilan lasia vaille valmis. Ens tiistaina on Puroilan järjestämä näyttö, siihen mennessä pitäisi myös saada siivoukset valmiiksi.

Tämä projekti ei olis kyllä onnistunu ilman loistavia apujoukkoja. Pääasiassa siis meidän perheitä. On onni kun löytyy omasta takaa kalusteasentajaa, sähköasentajaa, timpuria, lattian valajaa, maalaria, voimamiestä ja ennen kaikkea älyttömän ahkerat monitoimipapat ja parhaat lastenhoitajat eli mummut. <3 Myös ystävät on olleet loistava apu, milloin missäkin hommassa.

Muutamia vastoinkäymisiäkin on loppumetreillä ollut, mutta ei mitään vakavaa, lähinnä toimitusaikatauluongelmia yms. Puroilaan olemme kuitenkin olleet erittäin tyytyväisiä, heidän taholtaan kaikki on sujunut kuten on sovittu. Toivottavasti olemme tyytyväisiä vielä muutaman vuoden jälkeenkin, kun talo on kunnolla koekäytetty.

Kuvia valmiista kodista seuraa vielä...

3 kommenttia:

  1. Eikä, älytöntä, että te kohta pääsettä muuttamaan uuteen kotiin!! Vastahan me kesälä kävimä ja sielähän oli vasta levyt seinissä. Jospa ens kerrala tullaanki jo taloon nro 13 eikä kanavanrantaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ehottomasti taloon nro 13. Tervetuloa! Periaatteessa voitais jo muuttaa, mutta on tuo kertausharjotus vähä huonoon saumaan...

      Poista
    2. Kieltämättä aika inhottavaan aikaan sattu sulla ne kertausharjotukset.. Että vielä pitäs loppumetreilä malttaa oottaa muutama ylimääränen yö. Hiljaa hyvä tullee vai miten se meni.. Tsemppiä muuttoon! Harjotelkaa nyt hyvin niin voitte sitten tulla jatkamaan muuttohommia kun meän muuttokuorma starttaa (toivottavasti siihen ei mene kovin kauaa). ;)

      Poista