sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Olohuone ja keittiö pukeutuu 1. adventtiin


Reilu kuukausi on nyt asusteltu täällä talossa nro 13. Edelleen verhot puuttuu ja huonekaluja ja mattoja. Mutta saatiin sentään eilen vaatehuoneeseen hyllyt, jee! Myös tähdet ja kyntteliköt on löytäny paikkansa. Joulukuusellekin oon kattonu paikan jo ennen sokkelin valua ;). Tässä nyt muutamia kuvia valmiista, mutta ei vielä täysin sisustetusta olohuone + keittiöstä.


Sohva ja taulu ovat vanhoja. Kiikkutuoli on myöskin vanha, lainassa anoppilasta. Valaisin sen sijaan on uusi, anopin tekemä tuparilahja, sopii mielestäni tähän korkeaan tilaan todella hyvin. Verhot tilasin jo. Villa novan tummanharmaata ohutta kangasta, jossa meni harvakseltaan päälle ommeltu noin sentin paksuinen vaakaraita (musta, harmaa ja vaaleanharmaa). Viime viikolla kauppias sitten soitti, ettei kyseistä kangasta enää saakaan ja sen valmistus on lopetettu. Olin jo niin ajatellut niitä verhoja, että nyt tuntuu, ettei mikään muu kelpaa. Olisiko kellään hyviä ehdotuksia?


Ruokailuryhmä on Calligariksen. Löysin sen Nivalan laatukalusteesta. Siellä oli yllättävän laaja valikoima ja mm. ihania Muuton tuotteita. Lisäksi heillä on nettikauppa ja ilmainen toimitus. Tämä huonekalukauppa oli kyllä positiivinen löytö.

Eikö näytä keittiön välitila/taustaseinä aika lailla kivemmalta nyt kun siinä on kaapit ja lasi vielä välitilassa. Voit verrata vaikka täällä. Me ainakin olemme olleet tyytyväisiä.

Mukavaa joulukuun alkua täältä lumimyräkän keskeltä. Onneksi on lämmin tupa, missä myrskyä voi huoletta katsella...

2 kommenttia:

  1. Tuo pöytäryhmä näyttää kyllä ihanalta! Mullekki kelpais pyöreä pöytä, siinä näkkee kaikki samaan aikaan. :) Mutta missä teilä on syöttötuoli??

    Verhoja puuttuu meiläki. Tilasin kankaat, ens viikola toivottavasti pääsen ompelemaan ne ennen viikonlopun juhlia. Matot on toinen mitä tarvittais kans, mutta niitä pittää vielä ettiä. Meinasiks laittaa ruokapöydän alle maton? Meilä oli Rovaniemelä, mutta käytin maton pesussa (anopilla ;)) ja olima vähän aikaa ilman. Nyt taas laitoin sen ja hetihän se oli likanen.. Mutta eipä tunnu muruset heti jalan alla ko on matto. Melkosta sotkua meilä tosiaan tullee nykysin, ko neitin pittää itte saaha heilua lusikan varressa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä meillä normaalisti on tuon yhen tuolin paikalla syöttötuoli, otin sen vain kuvausta varten pois. Enkä aio laittaa mattoa pöydän alle, helpompi pyyhkiä sotkut lattialta. :) Jotenki ei tee mieli muutenkaan hommata verhoja ja mattoja hätiköiden, vaan oottaa, että sattuu just sopiva kohalle. Äläkä turhaan ressaa juhlia varten, kaikki kuitenki ymmärtää, että ootte just vasta päässy muuttaan.

      Poista